Stichting Sporters voor Sporters

Elk jaar zult u op diverse plekken op ons terrein (wedstrijdsecretariaat, horecatent, strodorp) collectebussen tegenkomen voor de

Stichting Sporters voor Sporters / Ellen: Vechten tegen Lyme

Ellen heeft al 9 jaar de chronische ziekte van Lyme. Deze infectie is het gevolg van een bacterie die je kunt oplopen door een tekenbeet. De infectie veroorzaakt ontstekingen in het zenuwstelsel, de gewrichten, hart en hersenen.

Dit leidt tot verlamming en uiteindelijk tot de dood.

In Nederland is Ellen uitbehandeld. Inmiddels is zij al 3x voor behandeling  in Amerika geweest, maar dient er nog wel hiermee te worden doorgegaan.

Daar de chronische ziekte van Lyme niet in Nederland door de zorggevers wordt (h)erkend, vindt er dus ook geen vergoeding plaats door de zorgverzekeraars.

Vroeger deed Ellen actief aan kickboksen. Door de ziekte lukt dat niet meer. Ze vecht nu niet meer in de ring, maar voor haar leven tegen een nieuwe tegenstander en wel de bacterie met de bijnaam: “The great imitator”, Borrelia Burgdorferie.

STEUN ELLEN IN HAAR GEVECHT!
IBAN: NL33 ABNA 0409 5738 33
BIC : ABNANL2A
Begunstigde: Stichting Sporters voor Sporters, onder vermelding van: Ellen

Elk bedrag is welkom.

Wij hopen dat wij met ons Concours Hippique Schoorl ook een bijdrage kunnen leveren aan de strijd van Ellen, en bevelen u dan ook van harte de collectebussen aan! Alvast heel hartelijk dank voor uw bijdrage!