Hartog Lucerne N-H Cup 2015

2014 foto Max finale Hartog Cup

Dit jaar wordt de tweede editie van de Hartog Lucerne Noord-Holland Cup 2015 verreden, waarbij de finale tijdens ons Concours Hippique Schoorl plaats zal vinden, en daar zijn wij bijzonder trots op!

De Hartog Lucerne NH Cup 2015 is een gratis klassementswedstrijd voor alle rassen/stamboeken paarden en pony’s, waarbij zowel een dressuurklassement (L1 t/m Z2) als een springklassement (L t/m Z) wordt opgemaakt.

Om je te kwalificeren voor de finale op het CH Schoorl, moet je eerst twee van de drie peilwedstrijden gereden hebben, t.w.

De finale en de prijsuitreiking is op ons Concours Hippique Schoorl 2015, op zaterdag 18 juli voor de paarden en op zondag 19 juli voor de pony’s.

Er zijn prachtige prijspakketten te winnen!

Check snel alle informatie op de website van het NRPS Noord-Holland op www.nrpsnoordholland.nl en schrijf je in voor de Hartog Lucerne NH Cup 2015.

Let op: naast aanmelding voor de Hartog Lucerne NH Cup 2015 en de peilwedstrijden, moet je je nog wel zelf inschrijven voor deelname aan de wedstrijden op het CH Schoorl. De inschrijving van het CH Schoorl opent op 1 mei 2015.

De tussenstanden vind je ook op de website: www.nrpsnoordholland.nl.

Heel veel succes op de peilwedstrijden en graag tot ziens in Schoorl!

Flyer Hartog Cup 2015

Let op: de gereden uitslagen op het CH Schoorl 2015 tellen gewoon mee voor de winstpunten. Voor de finale-uitslagen van de Hartog Lucerne Noord-Holland Cup 2015 worden de behaalde scores op het CH Schoorl als laatste score meegeteld. Er staat alleen “(sel)” bij de startlijsten vermeld, om voor het secretariaat eenvoudig te kunnen selecteren welke ruiters/amazones er meedoen met de Hartog Lucerne NH Cup, dit heeft niets te maken met winstpunten.